Ostatnia wizyta: Obecny czas: 07 Wrz 2010, 13:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Ulubiony kosmetyk do stylizacji
PostWysłany: 20 Maj 2009, 07:53 
Mamy do wyboru szeroki katalog żeli, pianek, lakierów i wosków do włosów. Zapewne każda z nas ma swój ulubiony kosmetyk, który stosuje najczęściej lub nawet przy używaniu innych zawsze jest mu wierna.
Stwórzmy bazę idealnych środków do układania włosów by nasze fryzury zawsze były pod kontrolą.

Temat postu: Re: Ulubiony kosmetyk do stylizacji
PostWysłany: 30 Maj 2009, 13:28 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 30 Maj 2009, 13:14
Miejscowość: gliwice
mi najbardziej odpowiada odzywka bez splukiwania pantene pro-v wieksza objetosc ;)
wlosy po tej odzwyce sa naprawde cudne dobrze sie ukladaja super pachna i sa miekkie w dotyku!!mozna jej uzywac zarowno na wlosy mokre jak i suche!!polecam ja tez przy uzywaniu prostownicy!! 8-) :)

Offline Profil  

PostWysłany: 24 Cze 2009, 22:35 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 18 Cze 2009, 16:32
Ja uwielbiam produkty Kadusa, ale nie zawsze moge sobie na nie pozwolić :evil: Polecam sprayer Kadusa który używa sie na włosy na 2 sposoby: mokre zamiast pianki, nadaje on włosom puszystosc i chroni je w czasie suszenia, oraz stosuje juz na włosy suche w celu utrwalenia fryzury. Sprawdził się u mnie latem w czasie szczególnego narazenia włosów na emisję słońca.
Ogólnie używam produktów do stylingu, które nadają puszystośc. Bardzo lubię zieloną serie taft na każda pogode, obecnie mam piankę do włosów wella 2 dniowa objętość. Ta objetośc raczej dwudniowa nie jest, bo myje włosy codziennie, wiec trudno mi powiedzieć, czy producent spełnia swoje obietnice 8-)

Offline Profil  

PostWysłany: 25 Cze 2009, 10:04 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Maj 2009, 18:52
Miejscowość: Lublin
Ja używam regularnie lakier do włosów, inne kosmetyki do stylizacji schodzą na dalszy plan.

Uwielbiam shockwaves Wella w czerwonym opakowaniu( bardzo dobrze trzyma), a ostatnio pokochałam również elnett loreal ( fajnie trzyma i ślicznie pachnie)

Offline Profil  

PostWysłany: 25 Cze 2009, 10:30 
Awatar użytkownika

No właśnie mi się żaden lakier z wyjątkiem tego sprayera do włosów Kadusa, nie sprawdził jako utrwalacz fryzury. No moze klika razy psiknełam się lakierem, który używa moja mama, taki zwykły spray do włosów w szklanej butelce. No to była moc, nawet jakby podłączono mnie do kontaktu to włosy nie stanełyby mi dęba :lol: Ale mam wrażenie że wysuszał włosy więc dałam sobie z nim spokój.

Offline Profil  

PostWysłany: 25 Cze 2009, 12:09 
Ja jestem od dłuższego już czasu zadowolona z płynu do układania włosów loton 2.
Nie dusi tak jak lakiery z puszki, nie obciąża włosów, przede wszystkim nie tworzy kasku.
A najważniejsze jest dla mnie to, że po jego użyciu nawet przy wilgotnym powietrzu moje prostowane włosy nie puszą się i trzymają kształt nadany im rano.

PostWysłany: 25 Cze 2009, 14:52 

Dołączenie: 28 Maj 2009, 23:21
Ja używam zazwyczaj gumy do włosów. Dobrze utrwala a włosy nie robią się sztywne

Offline Profil  

PostWysłany: 28 Cze 2009, 10:06 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Maj 2009, 18:52
Miejscowość: Lublin
Ostatnio odkryłam fajny żel w sprayu Hegron. Utrwala i ładnie trzyma. Dla mnie małym minusem jest wyczesywanie go z włosów, nie schodzi ładnie.

Offline Profil  

PostWysłany: 28 Cze 2009, 13:28 
Awatar użytkownika

Vvictoria napisał(a):
Ostatnio odkryłam fajny żel w sprayu Hegron. Utrwala i ładnie trzyma. Dla mnie małym minusem jest wyczesywanie go z włosów, nie schodzi ładnie.

Czy to kosmetyk profesjonalny czy można kupić go w zwykłym sklepie, bo coś mi się kołacze po głowie firma Hegron :?

Offline Profil  

PostWysłany: 28 Cze 2009, 14:59 

Dołączenie: 28 Maj 2009, 23:21
U mnie w sklepach tego nie widziałam więc sama jestem ciekawa

Offline Profil  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina