Błędny login lub hasło !

AZULENY

To węglowodory występujące w olejkach eterycznych rumianku, piołunu, nadające olejkom barwę błękitną, fioletową albo zieloną. Azulen przeznaczony jest głównie dla skóry suchej, wrażliwej, skłonnej do trądziku. Ma właściwości uspokajające, hamujące zapalenia, lecznicze, pielęgnujące.

Dla kobiet

Dla mężczyzn

Twój poradnik

Szukaj salonu

Twoje ABC

Kontakt

Korzystanie z portalu oraz forum oznacza akceptację regulaminu portalu i regulaminu forum
Copyright (c) 2009 twoja-kosmetyczka.pl