Błędny login lub hasło !

FIOŁEK WONNY

Fiołek wonny pochodzący z rodziny fiołkowatych, o intensywnie pachnących, fioletowych bądź białych kwiatach. Olejek eteryczny z fiołka wonnego jest używany w kosmetyce do tworzenia perfum, również do perfumowania kremów, lotionów, szminek, pudrów oraz innych kosmetyków.

Dla kobiet

Dla mężczyzn

Twój poradnik

Szukaj salonu

Twoje ABC

Kontakt

Korzystanie z portalu oraz forum oznacza akceptację regulaminu portalu i regulaminu forum
Copyright (c) 2010 twoja-kosmetyczka.pl